söndag 30 januari 2011

Det går framåt

Övning ger färdighet, som man brukar säga. Jag filmade lite när jag övade idag, bara för att kunna visa att jag i alla fall är en bit på väg nu. Även om jag fortfarande inte skulle vilja påstå att jag kan.

Jag tänkte också att jag kunde passa på att visa vad jag köpte för kläder när jag födelsedags-shoppade förra helgen. Ni som känner mig blir kanske mer förvånade över vad jag har på mig än över vad jag gör. ;)

Filmen finns här, på Youtube. Olistad, eftersom den är tänkt för mina bloggläsare och mina vänner. Tror inte någon annan är intresserad.

3 kommentarer:

Åke sa...

Yeah! Mycket imponerande, sedan att du kan göra det utan att röra dig. När jag jonglerar med bollar raglar jag fram och tillbaka genom rummet för att kunna fånga bollarna.

Maria sa...

När jag lärde mig jonglera med bollar så gick jag väldigt mycket framåt i början... Sedan insåg jag att jag måste vänja mig av vid det och ställde mig på en stol för att öva. Med käglorna är det dessutom svårare att kompensera dåliga kast genom att flytta på sig utan att få käglor i huvudet.

Anonym sa...

Bravo!
//Pappa